La oss finne konsulentene for deg

Vi har mer enn 8000 konsulenter i vårt nettverk. Derfor går vi aldri tom for dyktige konsulenter innen prosjektledelse, rådgivning eller IT. Ta kontakt i dag dersom du har et prosjekt og ønsker en spesialist.

La oss finne konsulentene for deg

Vi har mer enn 8000 konsulenter i vårt nettverk. Derfor går vi aldri tom for dyktige konsulenter innen prosjektledelse, rådgivning eller IT. Ta kontakt i dag dersom du har et prosjekt og ønsker en spesialist.

SISTE NYTT:

Amesto Consulting har blitt ProData Consult

ProData Consult, en av de ledende, uavhengige konsulentselskapene i Nord- Europa, har kjøpt Amesto Consulting, som har vært en del av Amesto siden 2014. Amesto Consulting ble 1. juni 2020 slått sammen med den norske delen av ProData Consult og fortsetter under navnet ProData Consult.

SIMPLIFYING BUSINESS

Vi har spesialistene innen ledelse, rådgivning og IT.

Amesto Consulting er kompetansehuset for spesialister innen ledelse, rådgivning og IT. Vi startet som House of Consulting januar 2013, før vi i 2014 gikk inn i Amesto konsernet som en av deres intraprenører.

Vår misjon er å løse våre kunders kompetansebehov. Uansett hvor lett eller vanskelig det er.

Kombinasjonen av Amestos fagspesialister og et kvalitetssikret konsulentnettverk på over 8000 spesialister gjør at vi aldri er utsolgt.

Prosjekt-, program- og interimledelse

Gode prosjektledere gir gode resultater. Alle prosjekter krever planlegging, struktur og faglig kompetanse for å oppnå vellykkede resultater. Vi tilbyr prosjektledere med ferdighetene, egenskapene og kvalitetene en dyktig prosjektleder skal ha.

Rådgivning og arkitektur

Når teknologiutviklingen går raskere er det mange som ønsker å effektivisere sine virksomheter. Gode rådgivere kan hjelpe deg å bruke teknologi til å effektivisere og digitalisere både arbeidsflyten internt og interaksjonen med dine kunder.

Systemutvikling og integrasjon

Å gjøre om behov til kode trenger ikke å være komplisert dersom prosesser og rutiner er på plass. Våre konsulenter setter seg inn i hva kunden ønsker å oppnå, slik at de kan tilby de beste løsningene og brukeropplevelsene som virker.

SIKKERHET OG INFORMASJONSSIKKERHET

Evolusjonen innen digitalisering krever endringer i hvordan næringslivet og privatpersoner forholder seg til teknologi og produkter. Kompetanse og rutiner knyttet til sikkerhet, personvern, cyberkriminalitet og sikkerhetskultur har aldri vært viktigere.

IT-drift og infrastruktur

Vi tilbyr spesialister på it-drift, nettverk og infrastruktur. Spesialister som har dybdekompetanse og forstår komplekse utfordringer ved drift, vedlikehold og design av infrastruktur, nettverk, kommunikasjon, serverpark og skyløsninger.

HVA TILBYR VI

Tjenester.

Vi er et godt valg dersom du ønsker erfarne konsulenter med spisskompetanse til dine prosjekter. Vi kan hjelpe deg om du har behov for èn enkelt ressurs til en konkret oppgave, eller om du ønsker bistand til å sette sammen et team av spesialister for å løse en større leveranse.

Vår forretningsmodell bygger på nettverk og filosofien om at kompetansen er viktigere enn ansettelsesforhold. Vi har et stort fagmiljø internt i Amesto, samt at vi har etablert samarbeid med de dyktigste nisjemiljøene i landet.

Vår kompetansebase utvides kontinuerlig. Kompetansen og erfaringen til våre samarbeidspartnere blir kartlagt gjennom personlige møter, og dokumentert i vårt system. Dette gjør at vi raskt finner konsulentene med den kunnskapen og erfaringen våre kunder etterspør og har behov for.

Vi er spesielt opptatt av å bli kjent de små konsulentmiljøene.  Vi vet at disse er vanskelige å finne, og har derfor tatt på oss den oppgaven.

LA OSS PRATES

Trenger du en spesialist?

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

BLI KJENT MED

Tommy Østgaard

Sitat Tommy: “Amesto Consulting klarer å finne oppdrag som passer til deg som konsulent. Vi landet på Norsk Gjenvinning, og det var match fra første stund. Jeg kjente på at jeg hadde lyst til å bidra og gjøre noe positivt for verden, og gjøre verden mer bærekraftig. Jeg er heldig som får lov til å drive med begge tingene jeg elsker; både motorsport og lage ting som påvirker hverdagen til folk.”

BLI KJENT MED

Tommy Østgaard

Sitat Tommy: “Amesto Consulting klarer å finne oppdrag som passer til deg som konsulent. Vi landet på Norsk Gjenvinning, og det var match fra første stund. Jeg kjente på at jeg hadde lyst til å bidra og gjøre noe positivt for verden, og gjøre verden mer bærekraftig. Jeg er heldig som får lov til å drive med begge tingene jeg elsker; både motorsport og lage ting som påvirker hverdagen til folk.”

Trenger du en spesialist?

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

MISJON

Simplifying business.

Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene. Vi skal forenkle hverdagen for oss og våre kunder ved å være tilgjengelige, dele kompetanse og skape verdi basert på innsikt.

Vi skal hente inspirasjon og gi råd ut fra et globalt perspektiv og være tidlig ute med ny teknologi.

Enkelt-konsulent

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest for å avtale tid

Prosjektleveranser

Legg igjen dine kontaktdetaljer og motta liste med ledige konsulenter

SIMPLIFYING BUSINESS

Enkelt –
samtidig høy kvalitet.

I et stort, presset og uforutsigbart konsulentmarked er det ikke alltid like lett å vite hvor man skal starte.

En feilansettelse er dyrt. Det samme er å leie inn feil konsulent. Vi mener det krever ekspertise å søke etter, sile ut og kvalitetssikre konsulentene som treffer akkurat det du har behov for.

Det er her vi kan hjelpe.

Amesto Consulting er en profesjonell aktør som forenkler og kvalitetssikrer prosessene i konsulent-jungelen. Vi skal være en partner for våre kunder, enkle å få tak i og tillitsvekkende å være i dialog med.

Våre kunder være trygge på at når valget har falt på en konsulent fra Amesto Consulting så har vi fra vår side kjørt en solid kvalitetsprosess.

Du som kunde vil få profilert de kandidatene som treffer med kompetanse og personlige egenskaper opp mot hva du har behov for og som passer inn i ditt miljø. Vi er ingen CV-pusher, og du får ikke tilsendt alle andre.

Rutiner tilsvarende en rekrutteringsprosess sikrer høy kvalitet. Et stort, etablert og kvalitetssikret konsulentnettverk gir rask leveranse. Vi har alltid direkte kontakt med konsulentene, det er ingen flere ledd.

Amesto Consulting er avtalepart både mot konsulenten og deg som kunde. Dette gjør avtaleforholdet ryddig, forutsigbart og du har færre kontaktpunkt å forholde deg til. Vi vil følge opp deg og konsulenten tett underveis i oppdraget, og legger selvsagt til rette for kompetanseoverføring.

POSISJON

Simplifying through insight.

Amesto skal være kjent for å levere verdi og resultater gjennom innsikt.

Innsikt gjennom ansatte

Våre ansatte er eksperter. De har detaljert innsikt i sitt fagområde som gjør dem i stand til å stille relevante spørsmål. De utfordrer, forbedrer og skaper verdi for kundene.

Innsikt gjennom teknologi

Vi er tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi som omdanner data til innsikt. For oss og for kunden.

Kombinasjonen gjør oss til verdsatte rådgivere.

HVEM ER VI?

Kort om oss.

Amesto Consulting er en del av Amesto gruppen. Vi startet som House of Consulting januar 2013, før vi gikk inn som en intraprenør i Amesto i 2014. September 2018 endret vi navn til Amesto Consulting, og ble samtidig et strategisk virksomhetsområde i konsernet.

Amesto er en del av Spabogruppen, en norskeid familiebedrift som eies av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002, og har i dag over 1000 ansatte.

HVEM ER VI? ASKMORE

Kort om oss.

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte. Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amsterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HMR, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering konsulentutleie. Amesto er en del av Spabogruppen, som er en norskeid familiebedrift og eies av familien Spandow.

Spabogruppen omsatte i 2017 for over en milliard norske kroner. Konsernet er globalt representert med kontorer i over 40 land.

Simplifying business er vår misjon, men vi skal også søke å forenkle i alt vi gjør, være det seg måten å ta miljøansvar på eller vår måte å jobbe bærekraftig. Vi har over 1000 ansatte og har mange 100 talls leverandører. Les mer om Amesto

GRATIS RAPPORT

Hva tjener en IT-konsulent?

Jobber du med IT og lurer på om du får riktig lønn? Vi har sett på statistikken og laget en samlet oppstilling.

Hva tjener en IT-konsulent?

Jobber du med IT og lurer på om du får riktig lønn? Vi har sett på statistikken og laget en samlet oppstilling.

I GODT SELSKAP

Noen av våre kunder.

Vi skal hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe.

På jobb og i livet.

Her er et utvalg av våre kunder:

NG Logo

EN LEVERANDØR DU KAN STOLE PÅ

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør. Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values (CSV).

#ASKMORE

Film modul.

Modul for å legge inn filmer. Vi anbefaler at video blir streamet fra YouTube, men kan legge det opp på denne måten slik at det ser penere ut. Video ligger i pop-up som aktiveres ved klikk på den pulserende knappen. Bilde kan velges uavhengig av video.

#ASKMORE

Innovasjon gjennom spørsmål.

Drømmer, ambisjoner og idéer trenger handlekraft og krever at noen stiller spørsmål for at de skal bli realisert. Utvikling fordrer en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Gode spørsmål driver oss, og samfunnet videre. I Amesto er vi mer enn 1000 ansatte som hver dag skaper nye muligheter ved å stille de gode spørsmålene.

Spørsmål som forenkler og som gjør at våre kunder kan nå sine mål. Fordi vi er verdiskapere.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore

Amesto Consulting har blitt ProData Consult. Klikk her for å lese pressemeldingen