Nettverket for spesialistene innen ledelse, rådgivning og IT.

Vi har mer enn 8000 konsulenter i vårt nettverk. Derfor går vi aldri tom for dyktige konsulenter innen prosjektledelse, rådgivning eller IT. Ta kontakt i dag dersom du har et prosjekt og ønsker en spesialist.

Nettverket for spesialistene innen ledelse, rådgivning og IT.

Vi har mer enn 8000 konsulenter i vårt nettverk. Derfor går vi aldri tom for dyktige konsulenter innen prosjektledelse, rådgivning eller IT. Ta kontakt i dag dersom du har et prosjekt og ønsker en spesialist. 

SISTE NYTT:

Amesto Consulting har blitt ProData Consult

ProData Consult, en av de ledende, uavhengige konsulentselskapene i Nord- Europa, har kjøpt Amesto Consulting, som har vært en del av Amesto siden 2014. Amesto Consulting ble 1. juni 2020 slått sammen med den norske delen av ProData Consult og fortsetter under navnet ProData Consult.

HVEM ER VI?

Kort om oss.

ProData Consult er en av Nord-Europas ledende, uavhengige konsulentselskaper, med fokus på business og IT-konsulenter. Gruppen leverer high-end business og IT-konsulenter on-site i landene der selskapet er representert og fra sine “nearshore-sentre”, i Warsaw og Krakow. I dag har selskapet mer enn 1 400 aktive konsulenter i oppdrag for sine kunder.

ProData Consult har sitt hovedkontor i København, med kontorer i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Nederland. Selskapet ble etablert i 1994, og har siden 2018 vært eiet av hovedeier Polaris Private Equity og en gruppe senior ledere og styremedlemmer.

ENTREPRENØRSKAP

Etablert av gründerduo.

Amesto Consulting (tidligere House of Consulting) ble startet av Mari Ann Vassgård og Sindre Sandaker i januar 2013. De har lang erfaring fra rekruttering- og bemanningsbransjen, og de har begge tidligere lykkes med å starte nye virksomhetsområder.

Gründerduoen har store ambisjoner for Amesto Consulting, og har allerede etablert seg som en av Norges mest leveransedyktige konsulentformidlere.

I 2017 og 2018 ble selskapet tildelt tittelen som gasellebedrift. Dette innebærer at selskapet er blant Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

FERSKE GRÜNDERE: Mari Ann og Sindre på taket i selskapets første lokaler i Nedre Vollgate i 2013. FOTO: Fredrik Myhre.

SIMPLIFYING BUSINESS

House of Consulting blir Amesto Consulting.

Amesto styrker sin satsning på konsulentmarkedet. House of Consulting skifter navn til Amesto Consulting og blir et nytt, strategisk virksomhetsområde i Amesto.

De siste årene har House of Consulting bygget en solid og sterk posisjon som konsulentformidler og vunnet flere store anbud. Selskapet har sin styrke innen kompetanse knyttet til digitalisering og tilbyr prosjektledelse, rådgivning og tekniske spesialister til en rekke aktører i Norge.

Selskapet fortsetter sin satsning på konsulentformidling og sterke samarbeidspartnere, kombinert med tilgang til Amestos nettverk av egne fagspesialister.

VISJON

Life is now. Work somewhere awesome.

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling.

Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene.

LA OSS PRATES

Trenger du en spesialist?

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Trenger du en spesialist?

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

MED HODET OG HJERTET

Nær.

Når noen er i kontakt med oss skal vi alltid være tilgjengelige. Kunder og ansatte skal føle at vi er nære, og de skal alltid føle seg velkommen. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode ved å være åpne og dele.

Vi skal være problemløsere, være positive og ha godt humør. Vi skal aldri være nedsettende mot kunder, kollegaer eller konkurrenter.

Spabogruppen

Spabogruppen er i dag morselskap for Amesto Group AS og Spabo AS. Gruppen har et langsiktig perspektiv og eierne er aktive i driften.

Eierne

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt.»
– Thor Spandow –

The Values of Simplifying

Verdien av å forenkle står sterkt hos oss. Å jobbe som en ansvarlig bedrift er for Amesto god business. Samfunnsansvar skal være en naturlig del av vår arbeidshverdag.

Entreprenørskap i generasjoner

I 2018 er det 70 år siden Thors mor, Else Widerøe opprettet selskapet Contact Service, spiren til Spabogruppen, Amesto og Spabo Eiendom.

Familien eier med hodet og hjertet. De driver lønnsomt og bærekraftig, og med et oppriktig ønske om å gjøre verden bedre.

Fordi vi er verdiskapere

Våre ansatte skal skape nye muligheter hver dag ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmålene som forenkler og skaper verdi for både kunder og samfunn.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore

VÅRE

Ledestjerner.

Treasure talent

Value insight

Ask more

DETTE ER OSS

Menneskene i ProData Cosult

(Tidligere Amesto Consulting)

Her finner du litt informasjon om hvem vi er og hva vi gjør. Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du ser at vi kan hjelpe deg.

amesto-consulting-mari-ann-vassgard-om-oss

Mari Ann Vassgård – Managing director

Gründer av House of Consulting / Amesto Consulting; har ledet selskapet siden oppstarten i januar 2013.

Mari Ann kom inn i IT/Telecom-bransjen i 1995, og har siden 2001 hatt ulike roller innen konsulentformidling og bemanning med hovedfokus på IT og ledelse innen privat og offentlig sektor.

Trener på Sats, er i Østmarka, går på ski på Sjusjøen og finner innimellom nye strikkeprosjekt. Heier på alle som tar samfunnsansvar og bryr seg.

 +47 920 62 790

 [email protected]

 LinkedIn

Amesto Consulting Sindre Sandaker

Sindre Sandaker – Chief Operation Officer

Gründer av House of Consulting / Amesto Consulting, COO i selskapet siden 1.februar 2019.

Sindre har bakgrunn fra BI, og erfaring som konsulent fra Forsvaret før han gikk inn i bemanningsbransjen i 2005. Har siden den gang hatt ulike roller i bemanningsbransjen, med hovedvekt på formidling av IT-kompetanse. Også erfaring fra IT-bransjen som rekrutterer.

Trening, men burde trent mer, spiller golf – sånn helt middels. Går på ski på Sjusjøen. Samler på slips, men bruker de ikke. Glad i Edvard Munch og Liverpool FC. Liker å reise.

+47 913 49 972

 [email protected]

 LinkedIn

Amesto Consulting Alexander Norkvelle

Alexander Nordkvelle – Sales & delivery director

Rådgivning og leveranseansvar mot kunder i offentlig sektor.

Alexander har mer enn 5 års erfaring fra bemannings- og rekrutteringsbransjen. Han har jobbet mye mot kunder i offentlig sektor, med nasjonalt ansvar for storkunder. Alexander har en master i ledelse- og organisasjonspsykologi fra BI.

Liverpool-fan, trener på Sats og er instruktør på Indoor Running. Slapper gjerne av med en god TV-serie.

 +47 900 18 913

 [email protected]

 LinkedIn

amesto-consulting-julie-bergerskogen-om-oss

Julie Bergerskogen – Consultant Manager

Researcher & Consultant Manager med spesielt fokus på offentlig sektor.

Julie har mer enn 4 års erfaring innen bemanning, rekruttering og konsulentformidling. Hun har jobbet mye mot kunder i offentlig og privat sektor, og også med internasjonale kunder. Julie har en bachelorgrad innen Sales Management, Key Account fra Markedshøyskolen i Oslo.

Fritidsinteresser: Trening, kvalitetstid med venner og familie, og god mat – liker å både lage og spise den!

 +47 950 09 119

 [email protected]

 LinkedIn

Helene Terese Sergrov

HELENE TERESE SEGROV – I PERMISJON

Researcher & Consultant Manager med spesielt fokus på privat sektor.

Helene har erfaring fra bemannings – og rekrutteringsbransjen med spesialisering mot IT-profiler/kompetanse. Hun har hatt rollen som både rådgiver og Researcher/Headhunter, og har jobbet med salgsfremmende kundeaktiviteter samt kandidatevaluering med analyse og utvelgelse. Helene har en master i organisasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo.

Opptatt av trening (men ikke kosthold…), er over middels glad i sjokolade og elsker å reise der det er sol. Er stor fan av SciFi-filmer og TV-serier.

EN LEVERANDØR DU KAN STOLE PÅ

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør. Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values (CSV).

Her finner du oss

Vi holder til i moderne lokaler i historiske Kværnerbyen. Enten du kommer med bil, buss (32 Kværnerbyen) eller sykkel, så er det kort vei fra Oslo sentrum. Med gode parkeringsmuligheter og både bysykkelstativ og bussholdeplass rett utenfor døra kan du raskt og enkelt besøke oss.

Adresse:
Amesto Consulting AS
Smeltedigelen 1, 0195 Oslo
Postboks: 6395 Etterstad, 0604 Oslo

Kontakt:
[email protected]

Informasjon:
Organisasjonsnummer: 999 536 999

Navn *
E-post *
Telefon *
Kommentar
Ja takk, jeg godtar at mine opplysninger kan lagres.
Ja takk, jeg godtar at House of Consulting kan sende meg relevant informasjon på epost
Amesto Consulting har blitt ProData Consult. Klikk her for å lese pressemeldingen