Nettverket for spesialistene innen ledelse, rådgivning og IT.

Vi har mer enn 7500 konsulenter i vårt nettverk. Derfor går vi aldri tom for dyktige konsulenter innen prosjektledelse, rådgivning eller IT. Ta kontakt i dag dersom du har et prosjekt og ønsker en spesialist. 

Kort om oss.

Amesto Consulting er en del av Amesto gruppen. Vi startet som House of Consulting januar 2013, før vi gikk inn som en intraprenør i Amesto i 2014. September 2018 endret vi navn til Amesto Consulting, og ble samtidig et strategisk virksomhetsområde i konsernet.

 

Amesto er en del av Spabogruppen, en norskeid familiebedrift som eies av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002, og har i dag over 1000 ansatte.

Amesto konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amsterdam. I 2017 omsatte vi for 1.1 milliarder NOK. Hver dag sitter 150 000 personer som brukere av Amesto sine tjenester.

 

Vår misjon er Simplifying Business, vi skal forenkle forretningsdriften til våre kunder. Visjonen er å være «An awesome place to work». Det betyr at de som jobber hos oss skal ha de skarpeste hodene og de varmeste hjertene.

Etablert av gründerduo.

Amesto Consulting (tidligere House of Consulting) ble startet av Mari Ann Vassgård og Sindre Sandaker i januar 2013. De har lang erfaring fra rekruttering- og bemanningsbransjen, og de har begge tidligere lykkes med å starte nye virksomhetsområder.

Gründerduoen har store ambisjoner for Amesto Consulting, og har allerede etablert seg som en av Norges mest leveransedyktige konsulentformidlere.

I 2017 ble selskapet tildelt tittelen som gasellebedrift. Dette innebærer at selskapet er blant Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

FERSKE GRÜNDERE: Mari Ann og Sindre på taket i selskapets første lokaler i Nedre Vollgate i 2013. FOTO: Fredrik Myhre.

House of Consulting blir Amesto Consulting.

Amesto styrker sin satsning på konsulentmarkedet. House of Consulting skifter navn til Amesto Consulting og blir et nytt, strategisk virksomhetsområde i Amesto.

De siste årene har House of Consulting bygget en solid og sterk posisjon som konsulentformidler og vunnet flere store anbud. Selskapet har sin styrke innen kompetanse knyttet til digitalisering og tilbyr prosjektledelse, rådgivning og tekniske spesialister til en rekke aktører i Norge.

Selskapet fortsetter sin satsning på konsulentformidling og sterke samarbeidspartnere, kombinert med tilgang til Amestos nettverk av egne fagspesialister.

Trenger du en spesialist?

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Nær.

Når noen er i kontakt med oss skal vi alltid være tilgjengelige. Kunder og ansatte skal føle at vi er nære, og de skal alltid føle seg velkommen. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode ved å være åpne og dele.

Vi skal være problemløsere, være positive og ha godt humør. Vi skal aldri være nedsettende mot kunder, kollegaer eller konkurrenter.

Life is now. Work somewhere awesome.

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling.

Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene.

Spabogruppen

Spabogruppen er i dag morselskap for Amesto Group AS og Spabo AS. Gruppen har et langsiktig perspektiv og eierne er aktive i driften.

Eierne

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt.»
– Thor Spandow –

The Values of Simplifying

Verdien av å forenkle står sterkt hos oss. Å jobbe som en ansvarlig bedrift er for Amesto god business. Samfunnsansvar skal være en naturlig del av vår arbeidshverdag.

Entreprenørskap i generasjoner

I 2018 er det 70 år siden Thors mor, Else Widerøe opprettet selskapet Contact Service, spiren til Spabogruppen, Amesto og Spabo Eiendom.

Familien eier med hodet og hjertet. De driver lønnsomt og bærekraftig, og med et oppriktig ønske om å gjøre verden bedre.

Fordi vi er verdiskapere

Våre ansatte skal skape nye muligheter hver dag ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmålene som forenkler og skaper verdi for både kunder og samfunn.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore

Ledestjerner.

Treasure talent

Value insight

Ask more

Menneskene i Amesto Consulting

Her finner du litt informasjon om hvem vi er og hva vi gjør. Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du ser at vi kan hjelpe deg.

amesto-consulting-mari-ann-vassgard-om-oss

Mari Ann Vassgård – Managing director

Gründer av House of Consulting / Amesto Consulting; har ledet selskapet siden oppstarten i januar 2013.

Mari Ann kom inn i IT/Telecom-bransjen i 1995, og har siden 2001 hatt ulike roller innen konsulentformidling og bemanning med hovedfokus på IT og ledelse innen privat og offentlig sektor.

Trener på Sats, er i Østmarka, går på ski på Sjusjøen og finner innimellom nye strikkeprosjekt. Heier på alle som tar samfunnsansvar og bryr seg.

 +47 920 62 790,

 mariann.vassgard@amesto.no,

 LinkedIn

amesto-consulting-sindre-sandaker-om-oss

Sindre Sandaker – Board member

Gründer av House of Consulting / Amesto Consulting, styremedlem og partner.

Sindre har bakgrunn fra BI, og erfaring som konsulent fra Forsvaret før han gikk inn i bemanningsbransjen i 2005. Har siden den gang hatt ulike roller i bemanningsbransjen, med hovedvekt på formidling av IT-kompetanse. Også erfaring fra IT-bransjen som rekrutterer.

Trening, men burde trent mer, spiller golf – sånn helt middels. Går på ski på Sjusjøen. Samler på slips, men bruker de ikke. Glad i Edvard Munch og Liverpool FC. Liker å reise.

+47 913 49 972,

 sindre.sandaker@toptemp.no,

 LinkedIn

amesto-consulting-kjersti-bergum-riis-om-oss

Kjersti Bergum-Riis – Sales & delivery director

Rådgivning og leveranseansvar mot privat sektor.

Kjersti har mer enn ti års erfaring fra salg og kundeansvar, og syv års erfaring med rekruttering og formidling av personell/konsulenter. Hun er utdannet innen adm. og ledelse, og sertifisert DNV-GL for rekrutteringspersonell.

Livsnyter og engasjert mamma. Glad i bilturer, Italia, og å være til fjells. Elsker å ommøblere, er god på skippertak – crawlsvømming er favoritten.

 +47 930 77 090,

 kjersti.bergum.riis@amesto.no,

 LinkedIn

amesto-consulting-alexander-norkvelle-om-oss

Alexander Nordkvelle – Sales & delivery director

Rådgivning og leveranseansvar mot offentlig sektor.

Alexander har mer enn 5 års erfaring fra bemannings- og rekrutteringsbransjen. Han har jobbet mye mot kunder i offentlig sektor, med nasjonalt ansvar for storkunder. Alexander har en master i ledelse- og organisasjonspsykologi fra BI.

Liverpool-fan, trener på Sats og er instruktør på Indoor Running. Slapper gjerne av med en god TV-serie.

 +47 900 18 913,

 alexander.nordkvelle@amesto.no,

 LinkedIn

Portrett av Tore Amundsen

Tore Amundsen – Senior advisor

Rådgiver og Consultant Manager, med spesielt fokus på offentlig sektor.

Tore har solid kompetanse og erfaring med rekruttering og bemanning til offentlig og privat sektor, og ti års erfaring fra bransjen. Han er utdannet med en bachelor innen sosialt arbeid, og tar nå en master i ledelse ved siden av jobb.

Har en aktiv livsstil og liker å holde seg i form gjennom ulike former for trening. Glad i å reise, lese, samt tilbringe tid med familie og venner.

 +47 414 07 575,

 tore.amundsen@amesto.no,

 LinkedIn

amesto-consulting-christina-natalie-lunde-om-oss

Christina Natalie Lunde – Digital Researcher

Digital markedsføring og kartlegging av nye konsulenter/konsulentselskaper til vårt nettverk.

Christina har i flere år jobbet med content marketing med hovedvekt på e-postmarkedsføring, i tillegg til kreative roller innen markedsføring. Hun har en bachelor innen anvendt datateknologi.

Glad i  å oppdage nye ting og steder, sosial hygge og fersk hvetebakst på markahyttene. Stolt DNT-ambassadør og storforbruker av Østmarka, enten det går i padling, sykling eller løping.

 +47 920 62 790,

 christina.lunde@amesto.no,

 LinkedIn

amesto-consulting-helene-terese-sergrov-om-oss

Helene Terese Sergrov – Consultant Manager

Researcher & Consultant Manager med spesielt fokus på privat sektor.

Helene har erfaring fra bemannings – og rekrutteringsbransjen med spesialisering mot IT-profiler/kompetanse. Hun har hatt rollen som både rådgiver og Researcher/Headhunter, og har jobbet med salgsfremmende kundeaktiviteter samt kandidatevaluering med analyse og utvelgelse. Helene har en master i organisasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo.

Opptatt av trening (men ikke kosthold…), er over middels glad i sjokolade og elsker å reise der det er sol. Er stor fan av SciFi-filmer og TV-serier.

 +47 978 14 272,

 helene.segrov@amesto.no,

 LinkedIn

amesto-consulting-julie-bergerskogen-om-oss

Julie Bergerskogen – Consultant Manager

Researcher & Consultant Manager med spesielt fokus på offentlig sektor.

Julie har mer enn 4 års erfaring innen bemanning, rekruttering og konsulentformidling. Hun har jobbet mye mot kunder i offentlig og privat sektor, og også med internasjonale kunder. Julie har en bachelorgrad innen Sales Management, Key Account fra Markedshøyskolen i Oslo.

Fritidsinteresser: Trening, kvalitetstid med venner og familie, og god mat – liker å både lage og spise den!

 +47 950 09 119,

julie.bergerskogen@amesto.no,

 LinkedIn

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør. Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values (CSV).

Her finner du oss

Vi holder til i moderne lokaler i historiske Kværnerbyen. Enten du kommer med bil, buss (32 Kværnerbyen) eller sykkel, så er det kort vei fra Oslo sentrum. Med gode parkeringsmuligheter og både bysykkelstativ og bussholdeplass rett utenfor døra kan du raskt og enkelt besøke oss.

Adresse:
Amesto Consulting AS
Smeltedigelen 1, 0195 Oslo
Postboks: 6395 Etterstad, 0604 Oslo

Kontakt:
post@amestoconsulting.no

Informasjon:
Organisasjonsnummer: 999 536 999

Navn *
E-post *
Telefon *
Kommentar
Ja takk, jeg godtar at mine opplysninger kan lagres.
Ja takk, jeg godtar at House of Consulting kan sende meg relevant informasjon på epost

Innovasjon gjennom spørsmål.

Drømmer, ambisjoner og idéer trenger handlekraft og krever at noen stiller spørsmål for at de skal bli realisert. Utvikling fordrer en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Gode spørsmål driver oss, og samfunnet videre. I Amesto er vi mer enn 1000 ansatte som hver dag skaper nye muligheter ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmål som forenkler og som gjør at våre kunder kan nå sine mål. Fordi vi er verdiskapere.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore

Drømmer, ambisjoner og idéer trenger handlekraft og krever at noen stiller spørsmål for at de skal bli realisert. Utvikling fordrer en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Gode spørsmål driver oss, og samfunnet videre. I Amesto er vi mer enn 1000 ansatte som hver dag skaper nye muligheter ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmål som forenkler og som gjør at våre kunder kan nå sine mål. Fordi vi er verdiskapere.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore

Dette sier våre kunder om oss.

Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene. Vi skal forenkle hverdagen for oss og våre kunder ved å være tilgjengelige, dele kompetanse og skape verdi basert på innsikt. Vi skal hente inspirasjon og gi råd ut fra et globalt perspektiv og være tidlig ute med ny teknologi.

Du trenger ikke ta vårt ord på det:

Film modul.

Modul for å legge inn filmer. Vi anbefaler at video blir streamet fra YouTube, men kan legge det opp på denne måten slik at det ser penere ut. Video ligger i pop-up som aktiveres ved klikk på den pulserende knappen. Bilde kan velges uavhengig av video.

Dette sier våre kunder om oss.

Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene. Vi skal forenkle hverdagen for oss og våre kunder ved å være tilgjengelige, dele kompetanse og skape verdi basert på innsikt. Vi skal hente inspirasjon og gi råd ut fra et globalt perspektiv og være tidlig ute med ny teknologi.

Du trenger ikke ta vårt ord på det:

Portrett av Hilde Seljom

Hilde Seljom

Prosjektsjef
Eika

«Eika Alliansen er en av de største aktørene i det norske bankmarkedet. Vi har samarbeidet med Amesto Consulting siden 2014, og har benyttet konsulenter innen prosjektledelse, test og utvikling. Vil fremheve at de treffer svært godt med våre behov, og klarer å finne riktig konsulent selv i et stramt marked.»

Portrett av Arve Egil Håbjørg

Arve Egil Håbjørg

Daglig leder
Shortcut AS

«Shortcut leverer apper til det norske markedet og opplever stor pågang og mange nye kunder. Det er derfor viktig for oss å ha tilgang på ekspertise utover vårt eget fagmiljø. Amesto Consulting er vår leverandør av riktig og kvalifisert kompetanse raskt.»

Anne Erlien

Anne Erlien

Konsulentsjef
Amesto Solutions

«Amesto Solutions leverer forretningssystemer som effektiviserer små og store bedrifter i hele Norden. Da vi trengte en integrasjonskonsulent med dyp kompetanse og erfaring var Amesto Consulting raske med å skaffe oss nettopp dette. Vi anbefaler dem på det varmeste.»

Life is now. Work somewhere awesome.

Amesto Consulting tilbyr ulike samarbeids- og partnermodeller for selvstendige konsulenter og konsulentselskap. Du bestemmer selv hvor tett du ønsker å jobbe med oss.

5000 spesialister samlet under samme tak.

Modulen over gjøres om til tekstfelt – skal være kunderettet. Skrives mer tekst, utdyp noe om kompetanseområder, enkeltkonsulenter og team-sammensetning. Få frem at vi brenner for å fremme de konsulentene det ikke er så lett å finne på egenhånd, de selvstendige, nisjemiljøene, kompetanse og leveranse etc..

Amesto Consulting er godt valg dersom du ønsker erfarne konsulenter med spisskompetanse til dine prosjekter, eller for konsulenter som ønsker en ekstra salgskanal mot markedet.